Workshop

 

30 april 2023 van 11 uur  tot ongeveer 16 uur de workshop

GETALLENWIJSBEGEERTE .

door Ans van Dijk

Met getallen werken zijn we al gewend in het werken met de tarotkaarten, dat is niet nieuw, maar deze invalshoek was wel nieuw voor mij en ik wil deze nieuw verkregen kennis graag met jullie delen.


Uitgangspunt zijn de getallen in je geboortedatum, niet om je Wezenskaart uit te rekenen, dat weten we wel, maar om te zien met welke “Kracht vanuit de Geest” jij op deze wereld bent gekomen.
Hierbij mogen we zowel de positieve betekenis als de negatieve betekenis in aanschouw nemen.                         
De nummering in de Tarot is hierbij onze leidraad.    
                                                                                                                          
Daarnaast gaan we zien welke “Opdracht” jij vanuit je Ziel mag gaan waarmaken, ook hierbij gebruiken we (veel) Tarotkaarten.       
Uiteindelijk gaan we zien hoe jij dit hier op aarde gaat neerzetten, of hebt gezet en welke gebeurtenissen in je leven daar bij van invloed zijn geweest.
Het mooie hierbij is dat we allemaal al een poosje meelopen in ons leven en dat we dus kunnen gaan zien of we dit hebben “gered”, dat we al veel hebben geklaard. Het kan ook zo zijn dat we zóveel obstakels zijn tegengekomen, dat we opgehouden zijn op ons Pad, dat er nog wel wat te doen is in de komende periode van ons leven.

Daarbij kunnen we ook aan de hand van de getallen zien wat de invloed is geweest van moeders kant en natuurlijk ook van vaders kant.

Ikzelf gebruik het Tarotdeck van Rider Waite, breng dat dus alsjeblieft mee en ook pen en papier om je aantekeningen van elke datum die we bespreken, te maken. Ik hoop sterk op jullie meedenken in alles wat we gaan bespreken.

Ik hoop er een mooie en vooral praktische dag van te maken om met elkaar weer eens heerlijk van gedachten te wisselen over de betekenissen in de kaarten. Ze blijven zich ontwikkelen in hun betekenissen en wij ontwikkelen mee!
Ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken!

 

Je kan je voor deze workshop opgeven via info@tarotberoepsverening.nl 

Voor onze leden is deze workshop gratis.

Aspirant leden dienen € 20,00 te betalen.

Niet leden die hier aan willen deelnemen dienen € 50,00 te betalen

 

 Routebeschrijving  Centrum Een & Al, Mozartlaan 25f, 1217 CM Hilversum.
LET OP
 op zondag wordt de achteringang gebruikt dan is het adres Catharina van Renneslaan 8-20

Openbaar Vervoer.

Brainlux is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer. Vanaf station Hilversum ( uitgang centrum, links staan de bussen)  neemt u de bus 105 van Connexxion. U stapt uit bij de halte Wisseloordlaan. U gaat de Wisseloordlaan in. Loop rechtdoor op de Wisseloordlaan en ga bij de T-splitsing linksaf (Mozartlaan).
De ingang is na 100 meter aan uw linkerzijde. Deze wandeling duurt ongeveer 6 minuten.
De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden gaat u links de gang in.
Lijn 105
Heen: vertrekt o.a. om 10.21 uur ( zondag morgen EEN keer per uur!!!)
vanaf station Hilversum en komt om 10.26 aan op de halte Wisseloordlaan. Hierna 6 min lopen.
Terug : vertrek o.a. om 16.25 uur aankomst Station 16.35 uur ( Zondag middag elk half uur)

Eigen vervoer.


Vanuit de richting Utrecht Route via A  27:
Neem de afrit Hilversum (afslag 33). Bij de eerste stoplichten gaat u linksaf
(Ring Zuid, Diependaalselaan). Volg de bordjes 'Ring
' over bijna 4 kilometer. Volg de borden Ring West richting Bussum.
Blijf de Ring volgen. Bij de derde stoplichten gaat u linksaf richting 's Gravenland ('s Gravelandseweg). Neem de eerste weg
rechts (Wisseloordlaan). Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de T
-splitsing links af (Mozartlaan). De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.


of:
Route via A 2:
Neem de afslag Hilversum/Vinkeveen (N201). Aan het einde van de afslag gaat u bij het verkeerslicht linksaf  richting Hilversum (N201). Deze weg rijdt u steeds rechtdoor tot u aan uw rechterhand een vestiging (na ± 15 km) van Intratuin ziet. Ga hierna linksaf (richting 's Graveland). Volg deze weg (Zuidereinde) tot de stoplichten. Ga rechtsaf richting Hilversum (Leeuwenlaan, deze gaat na de bocht over in de 's Gravelandseweg). Neem de 5e straat links (Wisseloordlaan).
Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de Tsplitsing (t.o. basisschool) links af (Mozartlaan). De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.

Vanuit de richting Amersfoort
Route via A 1:  Neem de afrit Laren/Hilversum
Noord/Media Park (Afslag 9). Aan het einde van de afslag gaat u bij de
stoplichten linksaf, richting Hilversum/Media Park (N525). Deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor tot een kruispunt met stoplichten.
Ga rechtsaf richting Bussum/Loosdrecht. U rijdt nu op de Johannes Geradtsweg. Ga bij de het kruispunt rechtdoor. U rijdt over het viaduct over de Insulindelaan. U ziet rechts het Mediapark, blijf de weg rechtdoor vervolgen. Na een scherpe bocht naar links (voorbij de watertoren die u links van u ziet) gaat u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf richting 's Gravenland ('s Gravelandseweg). Neem de eerste straat rechts (Wisseloordlaan). Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de T
-splitsing (t.o. basisschool) links af (Mozartlaan). De ingang van Centrum Eén & Al is na 100
meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.

Vanuit de richting Amsterdam
Route via A 1:
Neem de afrit Hilversum Noord / Laren (Afslag 9). ). Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf, richting Hilversum/Media Park (N525). Deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor tot een kruispunt met stoplichten. Ga rechtsaf richting Bussum/Loosdrecht. U rijdt nu op de Johannes Geradtsweg. Ga bij de het kruispunt rechtdoor. U rijdt over het viaduct over de Insulindelaan. U ziet rechts het Mediapark, blijf de weg rechtdoor vervolgen. Na een scherpe bocht naar links (voorbij de watertoren die ulinks van u ziet) gaat u bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf richting 's Gravenland ('s Gravelandseweg). Neem de eerste straat rechts (Wisseloordlaan). Ga rechtdoor op de Wisseloordlaan en bij de T-splitsing (t.o. basisschool) links af (Mozartlaan).
De ingang van Centrum Eén & Al is na 100 meter aan uw linkerzijde. Bij binnenkomst neemt u de trap naar beneden. Links, aan het einde van de gang vindt u Centrum Eén & Al en BrainLux.

Parkeergelegenheid
Uw auto kunt u parkeren op verschillende plekken op het terrein.
Wanneer u het terrein oprijdt worden er op de borden parkeergelegenheden aangegeven.